Web dizajn

Svaki web sajt je priča za sebe.

Lorem ipsum

Lokacija, lokacija, lokacija, kažu agenti za nekretnine.
Možda ste pronašli savršenu lokaciju za vaš biznis. Opremili ste modernu fabriku, namestili kancelarije iz snova, uredili prostor ispred firme kako se samo poželeti može…
Realno, bez WWW adrese vaš biznis ne postoji. Uredite vašu firmu u sajber prostoru.

Vaš sajt je vaš biznis na planeti Zemlji.
Ima li bolje lokacije od te?

Web dizajn

Svaki web sajt je priča za sebe.

Nudimo:

  • Kastomizirane web sajtove.

Ovi sajtovi su rađeni u potpunosti prema vašim potrebama i specijalno za vas. Mogu biti statički (mi ih ažuriramo) ili dinamički (vi ih ažurirate). I jedni i drugi imaju svoje prednosti i, uslovno rečeno, nedostatke.

  • WordPress web sajtove.

WordPress je open code platforma, a sajtovi u WordPress-u zauzimaju oko 30% prostora na internetu. Postoje određene razlike između Kastomiziranih i WordPress sajtova. Mi ćemo vam ih prezentovati, a vi izaberite šta vam najviše odgovara.

Garantujemo:

  • Kvalitet

Naši web sajtovi su potpuno funkcionalni, čistog koda i bez bug-ova. Kodovi su 100% Google friendly, tako da se u najvećem broju slučajeva sajtovi koje smo radili nalaze na prvoj stranici Google-a.

  • Tačnost.

Poštujemo rokove i ne kasnimo sa isporukom (ili se bar trudimo svim snagama). Ugovorom definišemo penale za svaki dan kašnjenja.

  • Posvećenost.

Vaše zadovoljstvo nam je važno. U našoj delatnosti poslovi se, u velikom broju slučajeva, dobijaju putem preporuke. Svesni smo toga.

  • Poštovanje ugovorne obaveze.

Za svaki dogovoreni posao dajemo detaljnu ponudu uz koju se vezuje ugovor. Ugovor sadrži sve bitne elemente, uključujući i penale za kašnjenje. U potpunosti poštujemo obaveze proistekle ugovorom.

  • Dobar odnos.

Na istoj smo strani i delimo interese. Želimo da svi budemo zadovoljni.

Realizacija

„Vaš web sajt je vaša najveća imovina.
Više ljudi vidi vaše web stranice nego bilo šta drugo.”

Amanda Sibley