Klijenti o nama

„Treba da prestanemo da ometamo ljude u onome za šta su zainteresovani i
početi da bivamo ono za šta su zainteresovani.”

Stručnost u marketingu

Saradnja sa Zoranom Jovanovićem započeta je kroz njegovo izuzetno angažovanje u Savetu za informisanje, marketing i promociju Regionalne privredne komore Valjevo, čiji je član već dva mandata. Razlog za njegov izbor u članstvo, upravo je i bila izuzetna stručnost i već afirmisani rad u oblastima promocije, marketinga, dizajna, informatičkih usluga...

Ljubica Marković

Regionalna privredna komora Valjevo

Profesionalno i posvećeno

Gospodina Zorana Jovanovića odlikuje posvećenost i profesionalan pristup poslu. Saradnja sa njim i njegovim preduzećem u dužem periodu dovela je do željenih rezultata u oblasti marketinga, posebno u oblasti internet marketinga na koji smo i stavili akcenat. Zadovoljni smo svim aspektima saradnje koju ćemo, sasvim sigurno, nastaviti i u narednom periodu.

Vesna Stojaković

Sani Optik

Preporuka za saradnju

Ovim putem bismo želeli da preporučimo g-dina Zorana Jovanovića kao konsultanta u oblasti marketinga, internet marketinga i organizacije poslovanja.

Živorad Arsenović

Comex

Kvalitetno i organizovano

Prošlo je više od tri godine od kada sam prvi put angažovao Zorana Jovanovića za posao redizajna ambalaže parfema kompanije Amazon Cosmetics, čiji sam vlasnik. Svaki posao za koji je angažovan, Zoran je uradio profesionalno, kvalitetno, na vreme i poštujući dogovoreno. Pored ovoga, želim da naglasim njegovu stručnost, integritet, organizovanost i visoke komunikacione veštine...

Zoran Stefanović

Amazon cosmetics

Pažnja na detalje

Spremni su da pažljivo saslušaju klijente sa ciljem što kvalitetnijeg obavljanja posla. Utisak koji je ostavljen na mene je da se radi o profesionalcima koji potpuno ispunjavaju dogovoreno, bilo da je reč o rokovima ili kvalitetu.

Boško Bojičić

Direktor - Arabbela d.o.o.

Mnoštvo usluga

Zbog zadovoljstva saradnjom i poverenja koje smo stekli u Kato, dogovorili smo se da nam pružaju poslovne konsultacije vezane za poslovanje uopšte. Upućeni smo u razne tehnike i pojmove, koji su postali deo našeg procesa planiranja i rada.

Slobodan Marinović

Vlasnik - Citycar

Odličan konsalting

Istakli bismo da smo zadovoljni obavljenim konsultacijama. Pored internet marketinga, usvojili smo dovoljno znanja da upravljanje ljudskim resursima u organizaciji podignemo na sledeći nivo.

Borisav Puretić

Cross d.o.o.